... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Missing image

SPISE I BAKKEN

Du blir garantert sulten i løpet av en lang dag i bakken. Da er det godt å vite at det finnes et spennende utvalg spisesteder med alt fra deilig lunsj til nybakte kanelboller og en god kopp kakao.

Tid for et avslappende måltid, en pause fra skikjøringen eller bare muligheten til å få igjen varmen? Stova ønsker deg velkommen med åpne armer. Velg mellom nystekt pizza med deilig fyll, hamburgere og andre populære bistroretter.

Rundt i skianlegget er det også plassert flere grillhytter hvor det bare er å spenne av seg skiene og utforske egne ferdigheter med grillen som redskap. Det smaker fortreffelig med et utendørs måltid i alpine omgivelser!

Du vil også møte på Foodtruck SAM, som tilbyr mat og drikke fra en egen mobil kiosk. Her står smaksopplevelsen i fokus, med hjemmelaget kvalitetsmat.


AFTERSKI

HOVDESTAUL – PIZZERIA BYGGET

I helgene i den mest travle vintersesongen er det afterski med live musikk. Her finner du herlig uteservering midt i skibakken, med utegrill og god stemning.


GAUSTABLIKK FJELLRESORT -
LOFTET AFTERSKI

Loftet er en av Gaustas beste afterski-arenaer. Nyt
den hyggelige og avslappende stemningen til live musikk og noe godt i glasset! Loftet ligger overfor Stova, i bunnen av Skipsheisen. Her finnes et stort utvalg av lokalprodusert øl og herlige drinker.


VATNEDALEN –
DEN LYKKELIGE SPORTSMANN

Ekte afterski med herlig stemning på vei innover mot Vatnedalen i bunn av Tinnheisen. Foruten en rikholdig bar serveres enkle retter både i restauranten og på den flotte uteserveringen. Foruten fast DJ som sørger for fullt trøkk, er det live musikk og konserter i høytider.


RESTAURANTER

Sakte, men sikkert er det blitt etablert et rikholdig utvalg av spisesteder på Gausta, med alt fra enklere servering til hjemmelaget kvalitetsmat. Spisestedene fordeler seg fra Hovdestaul i vest, via Gaustablikk Fjellresort og til Vatnedalen i øst.

PIZZERIA BYGGET
Ligger i skibakken, og er en pizzeria med enklere servering.

GAUSTATOPPEN SPORTELL

Et relativt nytt tilskudd med Restaurant Hovdestaul, hvor det tilstrebes ekte matopplevelser med fokus på hjemmelaget kvalitetsmat.

GAUSTABLIKK FJELLRESORT
Ligger sentralt i Gausta-område. Et tradisjonsrikt hotell som har vært gjennom en full renovering, og som nå inneholder flere forskjellige restauranter, barer og kafeer.

BLIKK RAW & GRILL
Nyt utsikten og smak på verden. Dette er Gaustablikk Fjellresorts á la carte-restaurant. Her er det fokus på førsteklasses råvarer som serveres grillet eller med minst mulig tilberedning.

KIRK’S BAR
Da Gaustablikks gründer Olav Svartdal kom hjem fra sine mange eventyr som skiinstruktør for Hollywood-kjendiser i Rocky Mountains, fikk han i oppdrag å være stuntmann for selveste Kirk Douglas. Denne spennende historien er opphavet til navnet Kirk’s Bar på Gaustablikks Fjellresort. Her er det rom for både avslapning og glamour i lune og trivelige omgivelser. Drinker og bobler om kvelden, men også noe varmt å spise etter en dag i fjellet.

RESTAURANT BJØRK
Her tilbys en 3-retters meny, hvor råvarer av høy kvalitet møtes i moderne smaksopplevelser. Menyen endres fortløpende basert på råvarer og sesong. Arbeidet med fornyelsen av menyer og gastronomiske konsepter er del av et langsiktig samarbeid med den prisbelønte kokken Melker Andersson.

STOVA
Ligger i bunn av hotellbakken, hvor det i tillegg til lunsjservering tilbys egen pizzeria, afterski og kveldsservering med raclette.

DEN LYKKELIGE SPORTSMANN
Ligger i Vatnedalen. Foruten afterski serveres enkle retter i restauranten og på uteserveringen, med herlig utsikt mot Gaustatoppen og fjellkjeden på østsiden av Kvitåvatn.


BAKERIET

Rykende fersk hver dag.

Du befinner deg høyt til fjells, men finner rykende ferske bakervarer rett nedi bakken. Det er luksus, det!

Velkommen til Bakeriet – Gaustas eget bakeri og kafé. Her kan du stoppe for kaffe og lunsj, eller ta med deg et ferskt brød tilbake til leiligheten. Nyt nybakte surdeigsbrød, hjemmelagde boller og annet herlig bakverk.

Bakeriet tilbyr dessuten matpakke til turen, som kan forhåndsbestilles. Velg mellom frokostpakke eller turpakke, og føl deg sikker på at du får det beste av det beste!

Missing image

© Websiden er designet av JHelstad